اوسمار، نیامده به پرسپولیسی‌ها استراحت داد دستیار وحید هاشمیان، اولین اخراجی پرسپولیس جدول لیگ برتر ایران پس از بازگشت امتیاز‌های کسرشده ۳ تیم (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پرسپولیس امروز یا فردا تکلیف هاشمیان را مشخص می‌کند آلونسو: حواشی وینیسیوس تمام شد و دیگر مشکلی باهم نداریم چلسی در دوراهی صعود و سقوط پرده‌برداری والیبالیست روس از زمان وقوع حادثه برای صابر کاظمی غیبت طولانی‌مدت صلاح از ترکیب لیورپول اسلوت: اولین هدفم بازگرداندن لیورپول به مسیر پیروزی است آمادگی روزبه چشمی برای بازگشت به میادین اوسمار ستاره پرسپولیس را احیا می‌کند؟ مارکا راز درخشش امباپه را فاش کرد تاریخ و ساعت بازی رفت رئال مادرید و والنسیا (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | قدرت‌نمایی مادریدی‌ها ادامه دارد؟ جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند ساپینتو: استقلال فقط الحدادی و آسانی نیست رضاییان از حاشیه‌سازی فراری است | رقابت سالم در جناح راست
سرخط خبرها

نکونام در اهواز هم ببر نیست| ۱۴ هفته ۳ پیروزی!

  • کد خبر: ۱۴۲۵۲۱
  • ۰۹ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۵
نکونام در اهواز هم ببر نیست| ۱۴ هفته ۳ پیروزی!
تیم فوتبال فولاد خوزستان در یک بازی خانگی دیگر مقابل هوادار نتوانست به پیروزی برسد و ۲ امتیاز خانگی دیگر را از کف داد.
 
گروه ورزش|شهرآرانیوز، تیم فوتبال فولاد خوزستان در هفته چهاردهم لیگ برتر درحالی که مقابل هوادار از امتیاز میزبانی سود می‌برد، نتوانست به برتری برسد و با نتیجه بدون گل میدان بازی را ترک کرد.


فولاد درحالی ۲ امتیاز ارزشمند خانگی را از دست داد که طی چهارده هفته‌ای که از لیگ برتر گذشته تنها در ۳ بازی برتری رسیده است.  

فولاد درهفته‌های آغازین لیگ برترنتایج بسیار امیدوارکننده‌ای گرفته بود به طوری که بعد از تساوی مقابل پرسپولیس و پیروزی مقابل تراکتور و سپاهان و متوقف کردن استقلال در ورزشگاه آزادی حتی درمیان مدعیان قهرمانی نیز دیده می‌شد، اما به سرعت این تیم روند نزولی را پیش گرفت و حتی مقابل تیم‌های نساجی و ملوان نیز شکست خورد تا یکی از عجیب‌ترین نتایج این تیم رقم بخورد.

البته مشکل اصلی فولاد تساوی‌های پی درپی است که این تیم را به رتبه‌های نازل جدول برده است.

این تیم دردو هفته اخیر مقابل ذوب آهن و هوادار نیز به تساوی رسیده و شرایط مطلوبی درجدول رده بندی لیگ برتر ندارد.

فولاد درحالی وضعیت بغرنجی را تجربه می‌کند که هزینه‌های بسیاری مصروف این تیم شده و مدیران این باشگاه پیش از شروع فصل رقم‌های قابل توجهی برای جذب بازیکنان هزینه کرده‌اند، اما ظاهرا مشکلات فولاد در نقطه دیگری است و مدیران این باشگاه باید به سرعت به وضعیت این تیم درلیگ سروسامان دهند تا شاید فولاد دوباره به جمع مدعیان ملحق شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->